Met ingang van dit schooljaar mogen wij 3 nieuwe schoolleiders verwelkomen. Hieronder stellen zij zichzelf aan u voor.

Vestigingsdirecteur Jacqueline Melis

Mijn naam is Jacqueline Melis. Vanaf dit schooljaar mag ik als vestigingsdirecteur leiding geven aan deze mooie en inspirerende school. Na 19 jaar te hebben gewerkt op het Zwijsen College in Veghel, zocht ik een nieuwe uitdaging en vond in het Eckartcollege de school die bij mij past. Naast uitstekend onderwijs biedt de school vele extra’s voor onze leerlingen. Zij worden hier zowel letterlijk als figuurlijk groot zodat ze tijdens hun schoolloopbaan worden voorbereid op het vervolgonderwijs in een sterk veranderende samenleving.

Ik woon samen met mijn man in Son en Breugel. Onze drie kinderen zijn inmiddels het huis uit, maar nog niet zo lang zodat ik nog goed weet hoe het is als ouder om kinderen op de middelbare school te hebben. Hierdoor weet ik ook hoe belangrijk het is om goed contact te hebben met de school. Het eerste contact ligt natuurlijk bij de mentor, de leerlingcoördinator en daarna bij de adjunct-directeur, maar mocht u er behoefte aan hebben om mij te spreken, staat de deur altijd open!

Adjunct-directeur vwo Nicole Donkers

Mijn naam is Nicole Donkers. Ik ben 35 jaar, getrouwd en heb drie kinderen van 7, 5 en bijna 3. Al sinds 2006 ben ik werkzaam op het Eckart. Eerst als stagiaire en later als docent Filosofie in de bovenbouw van havo en vwo. Daarnaast ben ik al die jaren mentor geweest van vwo 4, 5 en 6. In mijn vrije tijd lees ik graag (en veel!) en houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn mooie gezin.  Met ingang van dit schooljaar zal ik de leiding hebben over de vwo-afdeling. Een nieuwe uitdaging dus op mijn oude, vertrouwde Eckart. Gelukkig hoef ik door deze stap het lesgeven niet op te geven. Dit jaar zal ik namelijk ook het v6-cluster Filosofie naar het eindexamen begeleiden. Op deze manier houd ik ook in de praktijk contact met leerlingen en voeling met wat er speelt.

Adjunct-directeur Raimond Franssen

Mijn naam is Raimond Franssen. Ik ben 41 jaar, getrouwd en heb twee zonen van 11 en 13 jaar. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin (met hond) en aan de sporten grappling en BJJ (het is te googlen wat dat is). In 2001 ben ik op het Eckartcollege begonnen als docent Natuurkunde, Natuurscheikunde en ANW. Naast mijn rol als docent ben ik ook mentor, docent O&O en Technator geweest. In 2014 ben ik op onze school begonnen als adjunct-directeur VWO en dit schooljaar start ik als adjunct-directeur HAVO. Daarnaast mag ik nog een klas lesgeven en wel een HAVO 5 klas voor natuurkunde. Ik heb veel zin in de nieuwe taak met een nieuw team docenten en nieuwe leerlingen.

 

 

TAGS:

Zie ook...