TopTutors: Bijles voor leerlingen vanaf klas 4

Soms wil het net niet lukken met een bepaald vak. Dan is één op één bijles een goede manier om de resultaten weer te verbeteren. Maar het blijkt niet altijd makkelijk een goede bijles-docent te vinden. Om onze leerlingen te helpen hebben we contact met TopTutors. Deze organisatie zonder winstoogmerk zoekt een geschikte oud leerling van het Eckartcollege om deze lessen te geven. De student kent de school en de methodes. Bovendien is er een vast aanspreekpunt voor onze school, die alle zaken regelt. Dit zijn een aantal pluspunten van TopTutors.

Nicole Donkers
Adjunct-directeur VWO
Eckartcollege Eindhoven

Daan Rutten

Mijn naam is Daan Rutten, nu student Technische Wiskunde en Technische Natuurkunde. U leest het goed, ik volg inderdaad twee studies tegelijkertijd. Het is mij altijd eigen geweest dat ik steeds een uitdaging voor me wil hebben. Ook op het VWO aan het Eckartcollege in Eindhoven bleek dat leren mij makkelijk afgaat. Natuurlijk is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom willen wij, als TopTutors, iedereen helpen om zo goed mogelijk te presteren.

In de functie van Managing Tutor treed ik persoonlijk en openhartig op richting bijlesleerlingen, ouders en tutors. TopTutors is een organisatie die deze idealen hoog in het vaandel draagt, en ik kijk ernaar uit samen te streven naar het laagdrempelig toegankelijk maken van bijles.

Schroom daarom ook niet om mij te contacteren via onderstaand mailadres. Ik beantwoord al uw vragen met plezier. Ook kunt u in het formulier op de site uw contactgegevens met uw bericht achterlaten en ik zal u zo spoedig mogelijk een antwoord sturen. Zie voor verdere informatie:   

Contact

Regio Eindhoven
managing tutor: Daan Rutten
mail: daanrutten@toptutors.nl        http://www.toptutors.nl/regios/eindhoven