TopTutors: Bijles voor leerlingen vanaf klas 4

Soms wil het net niet lukken met een bepaald vak. Dan is één op één bijles een goede manier om de resultaten weer te verbeteren. Maar het blijkt niet altijd makkelijk een goede bijles-docent te vinden. Om onze leerlingen te helpen hebben we contact met TopTutors. Deze organisatie zonder winstoogmerk zoekt een geschikte oud leerling van het Eckartcollege om deze lessen te geven. De student kent de school en de methodes. Bovendien is er een vast aanspreekpunt voor onze school, die alle zaken regelt. Dit zijn een aantal pluspunten van TopTutors.

Nicole Donkers
Adjunct-directeur VWO
Eckartcollege Eindhoven

Sven van Ophoven

Mijn naam is Sven van Ophoven en ik studeer geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Zelf ben ik een oud-leerling van het Eckartcollege en heb daar mijn vwo diploma gehaald. Bij mij zaten er grote verschillen in mijn kwaliteiten voor de verschillende vakken op de middelbare school. Daardoor heb ik zowel bijles gekregen als gegeven. Dat ik in beide posities heb gezeten kan mij helpen bij mijn hoofddoel als Managing Tutor: het vinden van goede matches tussen tutors en leerlingen.

Als Managing Tutor zie ik het als een uitdaging om voor iedere leerling een tutor te vinden die het maximale uit de leerling haalt. Ik wil dit realiseren door persoonlijk- en laagdrempelig contact met leerlingen, ouders en tutoren.

Neem bij vragen dus gerust contact met mij op via het mail adres bij de contact gegevens of via het formulier op https://www.toptutors.nl/eckartcollege/. Via het formulier kunt u aangeven of u terug gebeld of gemaild wil worden.

Contact

Managing tutor: Sven van Ophoven
Mail: svenvanophoven@toptutors.nl
https://www.toptutors.nl/eckartcollege/