Hieronder proberen we te antwoorden op de meest gestelde vragen van groep-8 leerlingen. Heb je een vraag die hier niet bij staat en wil je graag antwoord, stuur je vraag dan via het reactieformulier naar ons op. Wie weet staat het antwoord er dan binnenkort bij.

De school begint om 8.10 uur. Dan gaat de eerste bel. Om 8.15 uur gaat de 2e bel en start de les.
De brugklas heeft meestal les t/m het 7e uur. Je bent dan om 15.00 uur uit. Heel soms komt er in sommige klassen een 8e uur voor. Dan ben je om 15.50 uur uit.
Les 1 t/m 6 worden altijd opgevangen door een docent. Je gaat dan naar het lokaal waar je les zou hebben en werkt zelfstandig aan een van de schoolvakken.
Momenteel hebben we ongeveer 1600 leerlingen op het Eckart.
De meeste lessen proberen we te roosteren in het brugklasgebouw. Dit lukt niet altijd. Je zult ook enkele lessen in het hoofdgebouw volgen.
Probeer het door te geven aan een klasgenoot, dan kan hij of zij de docent op de hoogte brengen. Zodra je op school komt, meld je je bij jouw leerlingcoördinator. Die zit in het brugklasgebouw. Is hij of zij niet aanwezig? Dan kun je even naar de conciërge van het brugklasgebouw, de heer Martijn Romviel. Dan wordt het verder afgehandeld.