Hoi! Dit is de pagina van de Leerlingenraad Eckartcollege. Wij zijn een groep enthousiaste, ondernemende leerlingen die ons inzetten voor de leerlingen van het Eckartcollege. Hieronder is alle informatie te vinden over wat wij doen, wie wij zijn en hoe je ons kunt bereiken.

Wie zijn we?
Wij zijn allemaal leerlingen van het Eckartcollege, van zowel mavo, havo als vwo. Zo zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk leerlingen op onze school gerepresenteerd worden en dat je altijd op iemand af kunt stappen om vragen te stellen.

De leerlingenraad is als volgt samengesteld:

  • Tim Konings (Voorzitter)
  • Gökșen Küçükaycan (Vice-voorzitter)
  • Eric Schurink Quintero (Penningmeester)
  • Imke van IJzendoorn (Secretaris)
  • Sanjana Dataram (Instagram en social media beheer)
  • Lauren van Summeren (Instagram en social media beheer)

Wat doen we?
Als leerlingenraad zijn we zowel op de voorgrond als op de achtergrond bezig om het fijner, beter en leuker te maken voor de leerlingen op het Eckartcollege. Zo organiseren wij elk jaar een brugklasgala, verzorgen we de Valentijnsactie en proberen we elk jaar een dag wat terug te geven aan de leerlingen, bijvoorbeeld door het inhuren van een ijs- of frietkraam. Op de achtergrond zijn we bezig met verschillende opdrachten die wij in samenwerking met het MT aanpakken en houden we ons bezig met het checken en verbeteren van documenten als het leerlingenregelement en het leerlingenstatuut. Uiteraard nemen wij ook heel graag vragen en opmerkingen aan die leerlingen aan ons voorleggen en kaarten wij problemen die we opmerken bij de leerlingen aan bij het bestuur.

Hoe bereik je ons?
Spreek ons op school aan of neem contact op via:
leerlingenraad@eckartcollege.nl
06-84031265