Hallo!

Dit is de pagina van het ecoteam op het Eckartcollege. Ons ecoteam bestaat uit zowel leraren als leerlingen en deze hebben elk een eigen groep waarin ze duurzaamheid gerelateerde projecten aanpakken binnen de school. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over het Eckart Eco Leerlingen Team, afgekort EELT, de leerlingengroep van het ecoteam.

Wie zijn we?
Het Eckart Eco Leerlingen Team bestaat uiteraard uit leerlingen van het Eckartcollege. Dit is het eerste leerlinggestuurde ecoteam van het Eckartcollege, dus zijn we momenteel nog heel klein. We zijn nu hard op zoek naar enthousiaste, ondernemende leerlingen, dus we worden binnenkort hopelijk een stukje groter!

De huidige leden van EELT zijn: 

  • Brit van der Heijden – vwo 6
  • Miko van Kessel – vwo 5
  • Fyor Lambermont – vwo 6
  • Reinout Spanjers – vwo 6

Wat doen we?
Als EELT starten we verschillende projecten op om duurzaamheid binnen de school meer op de kaart te zetten. We brengen leerlingen op de hoogte van buiten- en binnenschoolse klimaatactiviteiten, we pakken kwesties binnen school aan om het Eckartcollege groener te maken en werken samen met Joost Barendrecht van Eco Schools om de groene vlag te behalen.

 

Hoe bereik je ons?
Heb je tips, opmerkingen of vragen over EELT, of wil je meedoen met onze missie? Je kunt ons altijd bereiken op EELT@eckartcollege.nl of ons aanspreken op school.