EEN LEUKERE START BESTAAT NIET!

Speciaal voor alle brugklassers organiseert het Eckartcollege in de eerste week van het schooljaar de zogenaamde Werkweek.  Dit is bedoeld om jou alvast te laten wennen aan je nieuwe school, nieuwe omgeving en aan de manier waarop je voortaan les zult krijgen.  Zo is het voor jou makkelijker om van de basisschool naar de brugklas te gaan.
In de Werkweek maak je ook kennis met je nieuwe klasgenootjes, je klasdocent en je minimentoren. Het wordt een leuke week met veel actie en ontspanning!
Locaties Werkweek 2016

De Nieuwe Erf
Westerwijk
5087 KG Diessen
013 5042761
B1a Dhr. Overman
B1f Mw. Wijnhoven
B1g Mw. Van den Berg
B1p Dhr. Vugs
B1v Mw. Metzemaekers
De Beukenhof
Capucijnenstraat 46
5074 PJ Biezenmortel
013-5112499
B1b   Mw. Seuren
B1e Mw. Janssen
B1q Mw. Wolfs
B1w Dhr. Schra
B1z Mw. Luijten

Op maandag 5 september is er een korte bijeenkomst op het Eckart waarbij je informatie krijgt over de werkweek, die dinsdag begint. Ook ontvang je de schoolagenda en schoolgids. Om 14.30 uur staat jouw mentor weer klaar op het schoolplein met het naambordje van de klas.

Die avond is er een speciale informatieavond voor de ouders. Het programma daarvoor heb je ontvangen tijdens de eerste kennismaking in juni.

Het vertrek is vastgesteld op dinsdag 6 september 2016 om 8.00 uur.
Nadere informatie hierover volgt op maandag 5 september aan de leerlingen en de ouders. De terugkeer heeft plaats op vrijdag 9 september. De kinderen zullen met bussen naar de werkweekhuizen worden gebracht en komen ook weer met bussen terug.